No signal, anywhere.

  • 7 October 2016
  • 4 replies
  • 13 views

How come I have no signal and it shows "emergency calls only"? This started around 8pm on Oct 6th, 2016.

My account appears to be in good standing. According to the account web page I don't have a balance due.

It's odd that I can't even call T-Mobile support. In the past when there was an account problem I got connected to support no matter what number I dialed.

I drove around in my car for a bit to verify it's not an outage, unless you've gone out of business without warning (but then why would your site still be up).

I've power cycled my phone twice. Each time in a different geographic location.

I took my sim card out during the second shutdown and restart process. I'm not getting any message about an invalid or missing sim.

I tried putting my sim in one of my old phones that I had previously used on this same account. Still no signal.

Could my sim have failed?

 

Thanks in advance for helping with this.

 

PS: you guys should really take a look at redesigning this support contact system. It took me a long time to figure out that I had to create a second login to access support. Why do you have to create a second login?

I couldn't get Live Chat window to load at all. Even with firefox in safe mode.


4 replies

You've given us a lot of information. Did you mention where you are located?

Userlevel 6
Badge +12

Their may be a outage in your area i would try calling t-mobile. If your phone supports use wifi calling to make the call or try and find a landline. They should be able to tell you whats up. If everything is functioning fine then it could be the sim card but its doubtful. Sorry to hear this is happening to you by the way.

There appears to have been a system-wide network glitch last night.

Userlevel 5

Are you still experiencing this issue?

There was indeed an outage last night.

-Lauren

Reply