Solved

SyncUp Drive not working

  • 26 September 2019
  • 3 replies
  • 294 views

I bought a SyncUp drive from Tmobile and tried to connect it with my car. But it did not work. I literally tried everything so I just thought it was defective. So I exchanged with a new one. I tried the new one out, plugged it to my car, and still did not connect with my car. The app says “unplugged“ and when I try to connect to the hotspot, it takes me to the website that says “Get Started” but it greys out and says error, “can’t open page”. This is literally the only product from Tmobile that I’m really disappointed. I already talked to many people from support and were no help. I wasted 150 dollars for nothing then. And yes my car is compatible. The only thing that works on this drive is the GPS

icon

Best answer by tmo_amanda 2 October 2019, 17:46

That's weird that they didn't do any troubleshooting after confirming it was activated. I'm wondering if your plan has the proper SyncUp feature attached to it (only Care over the phone/chat or T-Force on Facebook/Twitter will be able to tell). We also need to verify that the SIM number on file matches on our end. There's definitely some troubleshooting we can complete after confirming it's activated. Try working with T-Force over Facebook or Twitter and let me know how that goes. You can also link them to this thread, if needed.

View original

3 replies

Userlevel 5

Hey there! I'm sorry the second SyncUp device isn't working for you. When you talked to support over the phone, what exactly did they test? Do you show any lights on your device when it's plugged into your car? When you access the app does it display your vehicle's info?

They haven’t tested nothing. They just checked if the drive was activated and all that. They said everything is okay and they’re not sure why it’s not connecting with my car. I believe it has something to do with my account. And also, the drive does show green lights. When I go to the app, it just says device unplugged. It displays nothing of my vehicle.

Userlevel 5

That's weird that they didn't do any troubleshooting after confirming it was activated. I'm wondering if your plan has the proper SyncUp feature attached to it (only Care over the phone/chat or T-Force on Facebook/Twitter will be able to tell). We also need to verify that the SIM number on file matches on our end. There's definitely some troubleshooting we can complete after confirming it's activated. Try working with T-Force over Facebook or Twitter and let me know how that goes. You can also link them to this thread, if needed.

Reply