Solved

New TLife app

  • 9 February 2024
  • 12 replies
  • 838 views

Badge

The new TLife app is not working, I deleted and reinstalled and a circle keeps going around saying, authenticating. Anyone else have this problem?  Talked with a T-mobile Tech and they said, yes we are having problems with the app. HELP🤬

icon

Best answer by K8e 9 February 2024, 17:46

View original

12 replies

Userlevel 7
Badge +14

Fortunately for me it's working.

The new TLife app is not working, I deleted and reinstalled and a circle keeps going around saying, authenticating. Anyone else have this problem?  Talked with a T-mobile Tech and they said, yes we are having problems with the app. HELP🤬

Same here!  I really want to use one of the offers, but can’t since I can’t get in.  Sooooooo frustrating!!!

This app keeps timing out when I try to log in. There is an offer I want to use before it expires. This needs to be functional prior to release. I’m tired of beta testing supposedly funcitonal tech in real time.

I figured out that if I turn off my VPN before opening the T Life app, it'll work. So irritating though. I don't want to have to take those extra steps just to open a stupid app when I don't even use any of it except the offers. I don't have kids for the other part of it. 

Userlevel 7
Badge +15

No issues with the app here.  Have you tried clearing the app cache and data to see if that helps?

I figured out that if I turn off my VPN before opening the T Life app, it'll work. So irritating though. I don't want to have to take those extra steps just to open a stupid app when I don't even use any of it except the offers. I don't have kids for the other part of it. 

Good call, that worked. I agree that it’s an irritating requirement for this stupid app. I also don’t have kids and only care about the offers. 

 

Thanks for the tip!

In your VPN find a settings parameter called split tunnel. Add Tlife to the split tunnel. That way the VPN will allow direct access to the internet which is what Tlife and T-Mobile Internet need. Also if you do speed checks add those apps to get truer T-Mobile connection speeds rather than the VPN connection speeds.

In your VPN find a settings parameter called split tunnel. Add Tlife to the split tunnel. That way the VPN will allow direct access to the internet which is what Tlife and T-Mobile Internet need. Also if you do speed checks add those apps to get truer T-Mobile connection speeds rather than the VPN connection speeds.

My VPN doesn't allow me to change settings. :( It's just DuckDuckGo (or I can use the McAfee one) & not really a true VPN I purchased & installed. I will keep that in mind though!! 

You’re getting some help from the free VPN, but not true or full VPN functionality that a paid VPN offers. I can give you a link to the VPN I use which is one of the better ones (and not expensive) but I don’t know if T-mobile will allow me to post a link here. The offer/link would give you an extra 3 months free if you subscribed.  DuckDuckGo is good for searches but its browser leaves a lot to be desired.  I would recommend either Microsoft’s Edge Browser or the Brave browser. I use Brave because it has a lot of tracking and ad blocking built in. Edge tracks you but it has great functionality.  Startpage is an even more secure search than DuckDuckGo.  I recently switched to it from DDG when I learned about it and so far I’m happy with the results.

My T Life app is not working. After opening up the app it keeps giving me an error message telling me there is a glitch in the system we are working on it please try again later. Everything was working fine on my old phone until I upgraded to the new Samsung Galaxy s24 Ultra then I'm starting to have that problem I called T-Mobile explain to them three times about this problem did the troubleshoot method I installed the app reinstalled it logged back in that didn't do anything. It's pissing me off. And today it's still not working. I tried on a it's on a different phone which is the iPhone 14 plus on my same account and it works just fine I don't know that could be a SIM card issue or what.

 

And then it gives me a different error message tells me your number is not eligible I don't know what's talking about.🤬

Badge

My T Life app is not working. After opening up the app it keeps giving me an error message telling me there is a glitch in the system we are working on it please try again later. Everything was working fine on my old phone until I upgraded to the new Samsung Galaxy s24 Ultra then I'm starting to have that problem I called T-Mobile explain to them three times about this problem did the troubleshoot method I installed the app reinstalled it logged back in that didn't do anything. It's pissing me off. And today it's still not working. I tried on a it's on a different phone which is the iPhone 14 plus on my same account and it works just fine I don't know that could be a SIM card issue or what.

 

And then it gives me a different error message tells me your number is not eligible I don't know what's talking about.🤬

This is exactly what is happening to me. Customer Service has been worthless

My T Life app is not working. After opening up the app it keeps giving me an error message telling me there is a glitch in the system we are working on it please try again later. Everything was working fine on my old phone until I upgraded to the new Samsung Galaxy s24 Ultra then I'm starting to have that problem I called T-Mobile explain to them three times about this problem did the troubleshoot method I installed the app reinstalled it logged back in that didn't do anything. It's pissing me off. And today it's still not working. I tried on a it's on a different phone which is the iPhone 14 plus on my same account and it works just fine I don't know that could be a SIM card issue or what.

 

And then it gives me a different error message tells me your number is not eligible I don't know what's talking about.🤬

This is exactly what is happening to me. Customer Service has been worthless

Maybe this is something with the phones. I am having the exact sane problem!

Reply